Det blev til henholdsvis to sejre og to nederlag, da vores i alt fire NTK-Amager hold tog hul på udendørssæsonen i weekenden.
Med cifrene 6-0 vandt divisions herreholdet (Sebastian, Claus, Robin, Krzysztof) over Vordingborg og i Nærum vandt vores kønsneutrale U14 hold (Athena, Kaya, Frederik, Thilde) med de samme cifre. Desværre var det kun Athena og Kaya, der kom i kamp, da modstanderne ikke kunne stille fuldt hold.
I Roskilde gik det knap så godt for vores divisions damer og liga herrer (Erik Nikolaj, Casper, Kim), der begge måtte se Roskilde holdene sejre med 5-1, men der blev kæmpet bravt, og vores kvikke fotograf Feodora på sidelinjen, fik heldigvis et dejligt billede af nogle smilende piger (Shams, Thilde, Dina, Caroline).
Vi har yderligere andel i to hold i denne sæson, idet Savannah spiller på et U10 hold i A-rækken - Team Amager - der udover Savannah består af spillere fra Kløvermarken og Dragør. Holdet vandt i weekenden 4-2 og Savannah tog en sikker sejr i sin single.
Sebastian er udlånt til ATK, hvor han spiller i den ene af to puljer i den bedste række i U16/U18. Sidste weekend blev det til et knebent nederlag på 3-4 mens det i denne weekend blev til en sikker sejr på 5-1. Sebastian har indtil videre gjort hvad han kan ved at vinde alle sine kampe i både single og double.