Lidt om NTK-Amager tennisklub

NTK-Amager
ligger i idrætsanlægget, der er placeret op til Vestamagercenteret på Ugandavej 105, 2770 KastrupKlubben blev grundlagt i 1977 og ledes af en bestyrelse, og har følgende udvalg: Senior-, junior-, bane- og PR. udvalg

NTK-Amager er for alle – elite, begyndere unge som ældre.
 
Klubben råder over 6 udendørsbaner, 2 kunstgræsbaner, 4 udendørssofttennisbaner og 1 indendørsbane.
Indendørsbanen ligger i Skelgårdshalllen og har Polastik 2000 TB tennisunderlag på gulvet. Klubben er derfor en helårsklub med en udendørs sæson der strækker sig fra primo maj til midt oktober.
Fra 1. oktober til 1. maj spilles der soft-tennis om lørdage og almindelig tennis for alle aldre, hele ugen vinteren igennem.  
 
Det er vigtigt, at nye medlemmer integreres hurtig i klubben, uanset om de kommer til klubben uden faste makkere, eller om der kommer flere sammen. 
 
Alle ungdomsspillere tilbydes mindst 1 times træning om ugen under hensyntagen til spillestyrke og indsats. Klubben har en elite, der tilbydes speciel tilrettelagt træning samt tilskud til turneringer mod at spillerne lever op til nogle krav som trænere og udvalg vurderer.
Klubben har tilknyttet en fuldtids træner samt flere deltids trænere afhængig af efterspørgslen på træning.

Klubben stiller så vidt det er muligt hold i diverse turneringer.
 
NTK-Amager Tennisklub er medlem af Købehavns Tennis Union (K.T.U), Dansk Tennis Forbund (D.T.F) og Tennis Sammenslutningen af 1972 (TS 72). Det giver klubbens medlemmer ret til at deltage i de invididuelle Københavns- og Danmarksmesterskaber, samt KTU’s holdturnering og Amagermesterskaberne for juniorer.
 
Det kræver ikke dyrt udstyr og rekvisitter for at kunne spille tennis. En ketcher og et par tennissko, der er beregnet til grusbaner, og du vil være klar til at deltage i sommerens aktiviteter på banerne.
 
Gennem hele sommeren vil der være forskellige arrangementer, bl.a. hyg ind hvor man blot møder op og får nogle fornøjelige timer på banen,  og ikke mindst klubmesterskaberne.