Åbne turneringer i andre tennisklubber

 

Der afholdes næsten hver uge en åben turnering et aller andet sted i landet. De fleste af turneringerne er for rutinerede turneringsspillere. Dansk Tennis Forbund (DTF) arrangerer en sommer- og en vintertour, hvor resultaterne tæller med til den danske rangliste. Er du som junior, senior eller veteran interesseret i at spille individuelle turneringer, skal du selv sørge for at melde dig til hos arrangørene. Du kan eventuelt først tale med din træner om hvilket niveau, som passer til dig. Spilleplan og online tilmelding til DTFs turneringer findes på DTF hjemmeside under menuen Turneringer hhv. Sommer Tour og Vinter tour.

Ntk-Amager Tennisklub betaler gebyret til DM, KM (inde og ude), TS-72 (amager-mesterskaberne for juniorer) og sommer holdkampe. Alle øvrige turneringer betales af spilleren.

I løbet af året er der mange turneringer for alle niveauer.

Mulighederne er følgende:

Sommer-/Vinter Tour-turneringer afholdes af unionerne. Turneringerne er inddelt i kategorier efter niveau. Nogle af turneringerne kræver licens. Licens søges

igennem klubben.

Junior Danmarksmesterskaber, indendørsmesterskaberne afholdes hvert år i påsken.Udendørsmesterskaberne afholdes i starten af skolesommerferien.

Junior Københavnsmesterskaberne, indendørsmesterskaberne afholdes hvert år i januar/februar, hvorimod udendørs afholdes i maj/juni.

Amagermesterskaber, udendørsmesterskaberne afholdes hvert år i juni.

Turneringerne er inddelt i rækkerne U8, U10, U12, U14, U16 og U18.

Spillerne/forældrene skal selv sørge for tilmelding til turneringer (dog ikke Amager mesterskaberne). Trænerne bistår gerne med råd og anbefalinger. Tilmelding skal foregå vha. on-line tilmelding på DTF's hjemmeside.

Brug følgende link til at orientere jer om turneringer og om, hvorledes du tilmelder dig til turneringer:

On-line tilmelding på
www.tennis.dk (DTF's hjemmeside med vejledning).

Er der spørgsmål til ovenstående er i altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelse eller en af trænerne.

Er du junior og skal til at starte på turneringsspil, er Farum Tennisklubs New Player Tour et rigtigt godt sted at starte, se under spilleplan og tilmelding til New Player Touren.
 
Andre links med informationer om turneringer.
 
 
 
 
New Player Tour - for nye turneringsspillere