Forside       Event       Banebooking/kontingent       træningstilmelding       Forum       Kalender       Betingelser       Markedsplads
Skip Navigation Links
- ForsideExpand - Forside
- NyhederExpand - Nyheder
- NTK-AmagerExpand - NTK-Amager
- Indmeldelse & priser
- NyhederExpand - Nyheder
- TurneringerExpand - Turneringer
- TræningExpand - Træning
- JuniorExpand - Junior
- Hyg Ind 2016
- Tennis VideoerExpand - Tennis Videoer
- Link til Facebook
- Links
- Tennisavisen.dk
- Galleri
- Tennis News

 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Vi ved, mange af jer venter utålmodigt på igen at kunne svinge ketsjeren, få rødt grus under skoene og frisk vind i ansigtet på udendørsbanerne, så derfor følger her en kort status på hvornår, det forhåbentlig kan lade sig gøre.
 
På et møde i morgen, tirsdag den 28. april, beslutter Tårnby Kommune hvilke udendørsanlæg, der må åbnes op for allerede nu, og vi håber naturligvis, at dette blandt andet omfatter tennisanlægget.
 
Vi er imidlertid også afhængige af, at banerne er spilleklar, og der har derfor været møde med de ansvarlige fra kommunen om dette her til formiddag. På grund af Covid-19 nedlukningen er arbejdet med at klargøre banerne dog ikke helt så langt, som vi kunne håbe på. Vi er blevet lovet, at kommunens folk gør, hvad de kan og krydser fingre for, at det holder tørvejr i denne uge, da vi så vil kunne starte op næste mandag på de fleste baner, hvilket kun vil være to dage senere end ellers planlagt.
 
Vi har aftalt besigtigelse af banerne igen senere på ugen og kan til den tid forhåbentlig give en endelig besked om, hvornår der kan gives grønt lys for at spille – naturligvis med de Covid-19 forholdsregler, der er så vigtige, vi stadig holder fast i.
Indtil da må I holde gang i selvtræningen derhjemme lidt endnu.
 
Med venlig hilsen
NTK-Amager Tennisklub 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk