Forside       Event       Banebooking/kontingent       træningstilmelding       Forum       Kalender       Betingelser       Markedsplads
Skip Navigation Links
- NyhederExpand - Nyheder
- NTK-AmagerExpand - NTK-Amager
- NyhederExpand - Nyheder
- TurneringerExpand - Turneringer
- TræningExpand - Træning
- JuniorExpand - Junior
- Hyg Ind 2016
- Tennis VideoerExpand - Tennis Videoer
- Link til Facebook
- Links
- Tennisavisen.dk
- Galleri
- Tennis News

 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Stort tillykke til U18-/ ungseniorholdet, der netop har vundet guld i holdturneringen i Tennis Øst.
 
Siden maj har holdet bestående af Jovana, Gustav, Fillip, Mike, Philip og Adam spillet 6 holdkampe. Holdet vandt samtlige kampe i semifinalen mod Brøndby og vandt også overbevisende mod Vedbæk i finalen.
 
På trods af at NTK Amager er en lille klub, har vi igen i år bevist, at vi kan gøre os gældende mod større tennisklubber med hold, hvor spillerne er væsentligt ældre end vores spillere.
 
Det er fordelen ved at være en lille klub med en cheftræner, der har store ambitioner for spillerne. Dette kom bedst til udtryk ved Maciejs kommentar til holdet, inden de gik på banen: "Fokusér på jeres eget spil. Vis respekt uanset hvordan modstanderne spiller. Vi går efter at vinde alle kampe 6-0, 6-0".
  
 
Fra venstre: Jovana Gusak, Gustav Schlichtkrull, Fillip Schlichtkrull, Mike Jensen, Maciej Wawrzyniak (cheftræner) og Philip Maksimovic. Adam Kaic Kragh er desværre ikke med på billedet. 
 
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk